Over mij

Ronald

Ik ben Ronald Postelmans, ik ben geboren in 1983 in Tilburg. Tegenwoordig woon ik in Zevenaar samen met mijn vrouw en 2 kinderen.
In de jaren dat ik werkzaam ben, heb ik inmiddels veel leuke en diverse functies gehad binnen de ICT wereld. 
Ik heb meestal veel plezier gehad in alle functies, maar ik wilde meer uitdaging.

Ik kwam in aanraking met een collega business analist. Hij was bezig met een datawarehouse en kon zo allerlei informatie opvragen met een paar mooie SQL commando’s. 
De resultaten werden destijds naar een Excel sheet gepompt en vervolgens kon het management dagelijks belangrijke beslissingen maken op basis van de verworven data.
Vanaf dat moment had hij mijn enthousiasme geprikkeld. Ik vond data ineens interessant en had ik een duidelijk doel voor ogen. Alles weten van datawarehousing.

Inmiddels ben ik ook met andere mooie software in aanraking gekomen. Namelijk met Power BI. Power BI is een prachtige tool waarmee ik de data vanuit een datawarehouse om kan zetten in eenvoudig te lezen rapporten en dashboards.
Gebruikers kunnen in 1 oogopslag de belangrijkste KPI’s aflezen uit de visualisaties en deze informatie gebruiken om belangrijke beslissingen te maken in het bedrijf.

Kan ik iets voor jouw bedrijf betekenen?
Laat het me weten en we gaan samen de uitdaging aan om je data vraagstukken op te lossen. 

Hopelijk tot snel,
Groetjes Ronald